zdroj: Lego

Fortnite a Lego spojují síly v novém herním režimu. Podívejte se na trailer

7. 12. 2023 15:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

 

Stroj na peníze jménem Fortnite vstoupil hladce do své v pořadí již páté kapitoly a kromě nové mapy a úprav hratelnosti, se také pochlubil několika novými herními módy. Kromě prohloubení spolupráce s Rocket League a rytmické minihry na bázi Rock Bandu budí pozornost hlavně navázání spojení s legendární stavebnicí Lego.

Ta má samozřejmě i ve videoherním světě už dlouho svou pevnou pozici, nyní ale ikonické panáčky budete potkávat i ve Fortnite. Lego Fortnite bude zbrusu novým survivalem, ve kterém vás čeká crafting, průzkum světa, kooperace s ostatními hráči a samozřejmě i souboje na život a na smrt.

Epic vydal první trailer (ke zhlédnutí výše), ze kterého si můžete o hratelnosti udělat slušnou představu, navíc mu nechybí humor typický pro všechny multimediální adaptace milované stavebnice. V traileru se navíc objevují ikonické postavy ze světa Fortnite, například Peely, ovšem ve zbrusu nové Lego podobě.

Ambiciózní nový herní režim si budeme moci vyzkoušet už dnes, stejně jako celý zbytek Fortnite je samozřejmě k dispozici zcela zdarma.

Nejnovější články