Fallout 76 se zbláznil. Vyzkoušejte servery s ulítlými pravidly a vytvořte si vlastní
zdroj: Bethesda

Fallout 76 se zbláznil. Vyzkoušejte servery s ulítlými pravidly a vytvořte si vlastní

9. 9. 2021 13:54 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ve Falloutu 76 právě začala šestá sezóna, která do hry zavádí mimo jiné takzvané světy, které pořádně okoření obyčejnou hratelnost. Bethesda do hry jednoduše přidává velké množství možností, jimiž upravuje pravidla na vybraných serverech, přičemž tyto nástroje jsou k dispozici i platící komunitě.

Sami vývojáři vytvořili pro začátek pět unikátních světů, takzvané Public Worlds, z nichž bude v jednu chvílí dostupný vždy pouze jeden a budou se obměňovat v pravidelných cyklech. Zatím se počítá s měsíční periodicitou, ale pokud se ukáže, že komunita by radši jiný interval, může dojít ke změně.

Jako první je k dispozici svět nazvaný Happy Builder, který slibuje větší svobodu budování kempů, zcela otevřenou mapu a nemožnost útočit na jiné hráče. Další předpřipravené světy lákají například na čistě PvP nastavení s větším lootem ze zabitých hráčů a možností vyrobit si cokoliv zadarmo, přičemž nebude chybět ani svět, kde budete skákat do absurdních výšek, pád vás nebude zraňovat a bude panovat jakási kvantová bouře.

Tyto veřejné světy jsou dostupné všem hráčům bez rozdílu. Pokud ale patříte k těm, kdo si platí členství Fallout 1st, pak se vám v menu hru objeví nová položka Custom Worlds. Tušíte správně, dostanete do ruky ty samé možnosti, jaké použili v Bethesdě k vytvoření vlastních světů. Můžete si tak sami nastavit pravidla, jaká chcete a výsledek následně sdílet s až sedmi kamarády.

Zlomek toho, co vám nový update dovolí, odkrývá nový trailer výše a je zjevné, že půjde o pořádně divoký zážitek. Více se o nových světech a obecně šesté sezóně dočtete na blogu Bethesdy.

Nejnovější články