Fallout 76 nepolevuje. Letošní sezóny přinesou mazlíčky, legendární vybavení i příběhy
zdroj: Foto: Bethesda

Fallout 76 nepolevuje. Letošní sezóny přinesou mazlíčky, legendární vybavení i příběhy

23. 3. 2021 10:18 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Na to, jak špatně Fallout 76 odstartoval svoji kariéru, si v dnešní době vede náramně dobře. Stále má svou oddanou komunitu fanoušků a stejně oddané vývojáře, kteří jeho svět plní novým obsahem, opravují rozbité prvky a obecně zkvalitňují kdysi hroznou hru. A ani po víc než dvou letech od vydání nehodlají ve svém poslání přestat.

Jako ubezpečení dostáváme road mapu na celý rok 2021, která slibuje čtyři oddělené sezóny pro každé z ročních období. Na řadě je jaro, které se nese ve znamení dlouho vyžadovaných funkcí. K jedné z nich patří například možnost vyrábět předměty po balících, ne zdlouhavě po jednom.

Už nebudete limitovaní jen jedním kempem, ale budete jich moct mít po mapě rozestavěných v jednu chvíli několik. Konečně také půjde změnit rozložení vašich dovedností v systému S.P.E.C.I.A.L. Od 25. úrovně můžete veškerý svůj dosavadní postup „smazat“ a vytvořit si úplně jiný build. Případně ten starý uložíte a kdykoliv se k němu zase vrátíte.

Fallout 76 – 2021 Roadmap zdroj: Foto: Bethesda

Nakonec s příchodem jarní sezóny očekávejte ještě letošní první rozšíření misí Daily Ops, které má téměř zdvojnásobit množství náhodného obsahu ve hře. Počítejte s herním módem Decryption, ve kterém se honíte za silnými nepřáteli přenášejícími tajné zprávy.

V létě se dozvíte, jak dopadne příběh Bratrstva oceli odstartovaný v loňském roce. Vyrazíte na nové úkoly, potkáte nové postavy a získáte mocné odměny jako třeba legendární power armor. Zároveň si sami vyrobíte některé legendární vybavení.

Podzim je v tuto chvíli nejtajemnější. Kromě druhého rozšíření Daily Ops se totiž stane něco nespecifikovaného s privátními světy. Tyto soukromé servery jsou momentálně dostupné pouze předplatitelům Fallout First a hráči volají po jejich modovatelnosti. Tak snad se jim přání vyplní.

A nakonec v zimě si přijdete na čtyřhvězdičkové legendární zbraně a výstroj, v kempu na vás bude čekat mazlíček, s ostatními hráči podstoupíte veřejnou výzvu plnou nových nepřátel a odměn a nakonec po celou zimní sezónu poběží událost s kultisty z Appalachie. Je toho poměrně dost, od všeho něco, takže by ve Falloutu 76 letos nemusela být vůbec nuda.

Nejnovější články