Epic rozdává skvělou vesmírnou střílečku Star Wars: Squadrons zdarma
zdroj: EA Star Wars

Epic rozdává skvělou vesmírnou střílečku Star Wars: Squadrons zdarma

25. 11. 2022 12:46 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Už od svého založení před bezmála čtyřmi lety se Epic Game Store snaží lákat zákazníky pravidelným rozdáváním her zdarma. Ačkoli je tato digitální distribuce stále ztrátová a společnost Epic neočekává, že by se do černých čísel dostala dřív než v roce 2027, hráče to zas tolik zajímat nemusí, zejména, když jsou dárečky tak lákavé, jako nyní.

Ode dneška do 1. prosince si totiž můžete aktivovat povedenou vesmírnou střílečku Star Wars: Squadrons. Ta vyšla před dvěma lety, a i když jí byl tehdy vyčítán nedostatek obsahu, chválu si naopak vysloužily její vizuální kvality a zábavná hratelnost. S ohledem na velmi příznivou (neexistující) cenovku se tak může jednat o příjemnou jednohubku na vánoční svátky.

Squadrons nabízejí singleplayerovou část i režimy pro více hráčů. Příběh se odehrává po bitvě na Endoru a následném zničení Hvězdy smrti, v rámci kampaně si vyzkoušíte hraní za obě strany konfliktu. Multiplayer nabízí bohužel pouhé dva herní módy, Dogfight, a sice team deathmatch pro dvě letky o pěti hráčích, a Fleet Battles, ve kterém se týmy o pěti pilotech snaží zničit nepřátelskou vlajkovou loď.

Hra navíc podporuje i hraní ve VR, pokud tedy máte odpovídající headset, jako je HTC Vive, Valve Index nebo Oculus Rift.

Nejnovější články