EA ruší systém BioWare bodíků. DLC ke hrám Dragon Age a Mass Effect jsou zdarma
zdroj: BioWare

EA ruší systém BioWare bodíků. DLC ke hrám Dragon Age a Mass Effect jsou zdarma

15. 7. 2022 9:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Společnost Electronic Arts provozující obchod Origin začíná rozesílat hráčům na PC velmi přívětivý email, o nějž se podělil uživatel GreatNate na Redditu (díky GamesRadaru). Ve sdělení stojí, že k 11. říjnu letošního roku dojde k ukončení speciální měny BioWare Points, za kterou jsou zamčená DLC k některým hrám.

Měna BioWare Points nechvalně proslula svým nevýhodným přepočtem na skutečné peníze a znevýhodňovala jen PC hráče, jelikož se DLC na konzolích prodávala standardní cestou přes obchody PlayStationu a Microsoftu.

Přestože ke zrušení této měny dojde až za několik měsíců, její omezení padají už teď. Všechna DLC, která se dala pořídit pouze za BioWare Points, jsou s okamžitou platností k dispozici zdarma. Konkrétně se to týká dodatečného obsahu pro hry Dragon Age: Prameny, Dragon Age II, Mass Effect 2 a Mass Effect 3.

Jedinou výjimkou jsou multiplayerové balíčky pro Mass Effect 3. Po následujících 90 dní bude možné nakupovat tyto balíčky za BioWare Points, ale po zrušení této měny se k nim dostanete už jen skrze měnu obsaženou ve hře.

EA hráče ubezpečuje, že po zrušení BioWare Points nepřijdou o nic, co si za měnu pořídili. Zároveň potvrzuje, že další prémiové měny jako Crystals a Platinum používané v jiných hrách od BioWare budou fungovat dál beze změny.

Nejnovější články