E3 se letos bude konat digitálně, Sony i EA tradičně chybí
zdroj: tisková zpráva

E3 se letos bude konat digitálně, Sony i EA tradičně chybí

7. 4. 2021 14:35 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Jestli byl někdo z nás loni touhle dobou natolik naivní, aby si myslel, že každoroční herní svátek v podobě výstavy E3 proběhne zcela standardně, letos už s tím nepočítal snad vůbec nikdo. Zatímco však loni byla akce zcela zrušena, letos proběhne aspoň v digitální podobě.

Zlí jazykové by mohli říct, že to na situaci vlastně příliš nemění, protože i loni jsme se v průběhu léta dočkali řady digitálních eventů jednotlivých herních společností, letos ale budou mít alespoň oficiální jednotné zastřešení.

Už nyní víme, že se k akci, pořádané jako tradičně společností ESA, připojí Nintendo, Microsoft i Ubisoft, tedy tradiční E3 harcovníci. Naopak počítat nemáme s přítomností Sony či EA, jak je v posledních letech zvykem, po jejich bok se nicméně přidávají další, jmenovitě Square Enix, Bandai Namco, Sega či Activision Blizzard. Očekáváme, že minimálně Sony a EA se přihlásí o slovo vlastními akcemi.

Digitální E3 bude probíhat od 12. do 15. června a samozřejmě se můžete spolehnout na naše tradiční pokrytí, byť tentokrát ne z Los Angeles. Doufejme, že více než půl roku po vydání nových konzolí bude mít akce dost zásadních odhalení, aby ukojila fanoušky a obhájila smysl své existence.

Nejnovější články