zdroj: Techland

Dying Light 2 ukazuje další záběry z hraní, Techland rozdává hry zdarma

4. 12. 2021 15:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Vydání Dying Light 2 mělo sice připadnout ještě na letošní rok, vývojáři si ale nakonec řekli o nějaký ten čas navíc, a tak musíme počkat až na začátek toho příštího. Malou náplastí je pravidelné vydávání obsáhlých videí po vzoru kolegů z CD Projektu, kteří nás podobným způsobem bombardovali s Cyberpunkem 2077

V tom novém Techland opět prezentuje především akční souboje nablízko a samozřejmě také parkour a obecně pohyb v členitém prostředí. Kromě hbitých nohou a obratnosti pomůže kluzák, s jehož pomocí lze využít různé vzdušné proudy a dostat se na zdánlivě nedostupná místa.

Hlavní hrdina Aiden nebude metat kozelce jen při pohybu městem, ale i při soubojích, které od minula prošly značnou evolucí a protagonista dostal do vínku mnoho nových nástrojů, jak si v brutálním postapokalyptickém světě poradit.

Techland navíc právě slaví 30. narozeniny a při té příležitosti spojil síly s GoG a Steamem, aby obdaroval své fanoušky. Na první zmíněné platformě tak můžete získat jednu z prvotin studia, sci-fi akci Crime Cities, na Steam následně dorazí westernová střílečka Call of Juarez: Gunslinger.

Nejnovější články