Duchovní nástupce Settlers, Pioneers of Pagonia, vyšel v předběžném přístupu
zdroj: Foto: Envision Entertainment

Duchovní nástupce Settlers, Pioneers of Pagonia, vyšel v předběžném přístupu

16. 12. 2023 11:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nedávní noví Settleři dopadli „jen“ slušně, o žádný skvělý titul bohužel nešlo (recenze). Naštěstí tu ale máme i jiné kousky z žánru budovatelských strategií a jedním z nich jsou i Pioneers of Pagonia. Duchovní nástupce Settlerů, dokonce od některých z tvůrců původních dílů.

Všichni budovatelští nedočkavci nemusí čekat na příští rok, až Pioneers of Pagonia vyjdou, protože hru si zatím mohou vyzkoušet v rámci předběžného přístupu.

Strategie by si měla v předběžném přístupu pobýt minimálně půl roku, nicméně tvůrci nevylučují ani delší období, pokud během testování zjistí, že to je potřeba. Ostatně tvůrci zdůrazňují, že zpětné vazbě hráčů chtějí opravdu důkladně naslouchat a podle ní i ladit finální hru.

První uživatelské recenze na Steamu jsou velice kladné, a tak nezbývá než doufat, že se během období předběžného přístupu nic nepokazí, a nakonec tu budeme mít mnohem lepší „Settlers“, než jaké byl schopný udělat Ubisoft.

Ostatně nebylo by to poprvé, kdy učeň překoná mistra, stačí vzpomenout třeba na SimCity versus Cities: Skylines, mimo jiné.

Nejnovější články