Do Lego Fortnite míří autíčka, buginy i domy na kolečkách
zdroj: Epic Games

Do Lego Fortnite míří autíčka, buginy i domy na kolečkách

27. 3. 2024 8:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Survival Lego Fortnite, tedy jeden z režimů populární free-to-play platformy, která už dávno není jen o battle royale, včera dostala svůj druhý větší obsahový update. Ten se točí primárně kolem vozidel, která si můžete postavit a samozřejmě i všemožně přizpůsobit. Na výběr máte z trojice základních šablon – jednomístný Speeder přijde vhod sólistům, bugina Offroader už pojme čtyři pasažéry a na korbu náklaďáku Hauler už můžete kromě své party poskládat klidně i celý dům a odvézt si ho kamkoliv s sebou.

S vozidly se pojí plejáda nových součástek od kol přes sedadla až po baterie, které místní dopravní prostředky pohánějí. Nejezdí na benzín ani naftu, nýbrž na biomasu, kterou si můžete vytvořit v nové kompostovací stanici.

Dnešní update vedle vozítek také upravuje balanc toho předchozího. V prvním velkém obsahovém balíku přibylo do Lego Fortnite rybaření, přičemž by teď mělo být snazší na ryby natrefit díky většímu množství doků na říčkách a jezerech.

Stejně tak se „zlegovatění“ dočkají některé oblíbené skiny, které jste si do survivalového režimu Fortnite doposud nemohli vzít, protože neměly svou kostičkovou variantu – mimo jiné Guff nebo Sgt. Winter.

Epic také ukázal nový kostým Draxe, který do Fortnite zamíří v následující sezóně (ano, i do Lego módu), a datamineři vzápětí zjistili, že balík se Strážci Galaxie bude kromě něj obsahovat také Mantis a dospělého Groota ze třetího dílu.

Co se týče dalších obsahových rozšíření, Fortnite v květnu zčásti spolkne Fall Guys, respektive se battle royale s želatinovými fazolkami stane jedním z jeho režimů, paralelně s tím ale bude stále fungovat i původní hra.

Nejnovější články