Do konce října si můžete stáhnout demo kukuřičného hororu Outlast 2
zdroj: tisková zpráva

Do konce října si můžete stáhnout demo kukuřičného hororu Outlast 2

5. 10. 2016 11:27 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Podzim se konečně pořádně uvedl deštěm, mlhou, zimou a nadurděností kolemjdoucích. Jestli někdy byla potřeba nějaká psychologická vzpruha, něco, co by vašemu kroku vrátilo elán a vašim tvářím barvu, je to právě teď. A hle, jaká předvídavost, jaké úžasné načasování, že včera vyšlo demo brutálního, děsivého a depresivního hororu Outlast 2!

Zavřete okna, zatáhněte záclony, zachumlejte se do peřinky, uvařte si čaj s medem a můžete se vesele pustit do zoufalého úprku kukuřičným polem před hordami vidlemi ozbrojených fanatiků, pro něž by vůbec nejlepší vzpruhou a zlepšovákem nálady byla vaše střeva namotaná na čepelích kombajnu. Vaším jediným přítelem bude stejně jako v prvním díle kamera s nočním viděním, již jste měli už dávno reklamovat kvůli směšně ubohé výdrži baterie. Že jste to neudělali, svědčí buď o patologické lenosti, nebo nezdravých citových vazbách k řečenému přístroji. Říkejme mu třeba Fred.   

Je potřeba uznat, že Fred možná přece jen nebude váš jediný přítel na téhle nebezpečné cestě. Pokud ano, měli byste urychleně vyhledat asistenci manželské poradny, neboť v nejnovějším dobrodružství vás, investigativního novináře Blakea Langermanna, provází vaše podobně šťouravá žena Lynn. Otázka je, k čemu vám bude dobrá v arizonské poušti plné šílených tajemství, která všechny svědky dovlečou až na samotný okraj propasti šílenství. Tedy kromě Freda. Fred je v pohodě. Buďte jako Fred.

zdroj: Archiv

Každopádně! Demo si můžete stáhnout na Steam, Xbox StorePlayStation Store až do 1. listopadu, takže se jedná o raný vánoční dárek, než si pod stromeček nadělíte novou kameru. Ta se vám bude zatraceně hodit někdy v příštím roce, kdy Outlast 2 vyjde v plné verzi.

Nejnovější články