Další destinací tycoonu Railway Empire je sousední Německo
zdroj: tisková zpráva

Další destinací tycoonu Railway Empire je sousední Německo

2. 3. 2019 13:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vláčkový tycoon Railway Empire sice nepatří k tomu nejlepšímu ve svém žánru, ale stejně tak nejde o nepovedenou hru. Má své publikum, které nedočkavě vyhlíží další (nejen) územní rozšíření, a pokud se k nim řadíte i vy, můžete už dnes rozjet byznys ve zbrusu novém Německu.

DLC Germany pro Railway Empire přináší, stejně jako čtyři předchozí rozšíření, novou mapu. Už jste mohli zavítat do Mexika, Velké Británie a Irska, Kanady a Jižní Ameriky. Nyní se podíváte za naše západní hranice do Německa.

Rozšíření nejsou jen o novém území a městech, kterých u našich sousedů naleznete bez jednoho šedesát. Zároveň vám umožní pracovat s novými komoditami jako například kysané zelí, hodiny kukačky a deset dalších.

Railway Empire - Germany zdroj: tisková zpráva

Toto zboží přepravíte pomocí desítky nových lokomotiv, mezi kterými nechybí stroje Adler a Rhein. DLC také nabízí prvek koncesí, kdy si musíte kupovat části země, abyste vůbec měli přístup k jejich městům a mohli přes ně vézt železnice.

A konečně dojde i tentokrát na nový scénář zvaný Patchwork, který pokrývá roky od 1850 do 1870 a vychází tak z německé revoluce. S kolapsem ekonomiky na obzoru se objevují první osobní vlaky a mezistátní trasy, takže svým byznysem vlastně zachraňujete zemi před zkázou.

DLC Germany pro Railway Empire vychází právě dnes na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články