Cesta chlebu za ideálním propečením v I am Bread pokračuje v early accessu
zdroj: tisková zpráva

Cesta chlebu za ideálním propečením v I am Bread pokračuje v early accessu

2. 12. 2014 16:49 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Stydím se viním se z vlastní pochybovačnosti. Když jsem poprvé slyšel o hře I am Bread, považoval jsem ji za podobnou pitomost, jako Rock Simulator. Až se zpožděním jsem přišel na to, že za simulátorem anabáze jednoho plátku toastového chlebu stojí studio Bossa, které má na kontě nepříliš příčetný, ale pořád bizarním způsobem zábavný titul Surgeon Simulator. Takže všichni fandové masakrování pacienta zbystřete, protože tenhle chleba bude už zítra k mání v nedopečené verzi!

Tím mám na mysli, že I am Bread vyjde 3. prosince v early access verzi na Steamu. Stát bude sedm euro a před vás položí vpravdě hrdinský úkol. Pomoci krajíci chleba k propečení. Cesta to nebude lehká, protože každý roh krajíce se ovládá jiným tlačítkem a chléb by se zřejmě neměl moc ušpinit. Protože kdo by pak chtěl jíst ušpiněný toast? Na druhou stranu ale nemusíte dosáhnout blažené nirvány opečení jenom na pánvičce, zjevně vám může pomoci i žehlička a další teplo generující plochy.

Ale vážně. Ovládání může být vážně zajímavým herním prvkem a případná náročnost koordinace pohybu chlebu (na psaní téhle věty si asi nezvyknu) může představovat pořádnou výzvu. Stejně tak orientace v jednotlivých pokojích, kdy obývák a kuchyně jsou levely lehké, ale taková ložnice nebo koupelna, to bude chlebové peklo na zemi... I am Bread si můžete případně koupit na Steamu.

Nejnovější články