Český obchod předčasně odhalil sběratelku Dying Light 2
zdroj: Xzone

Český obchod předčasně odhalil sběratelku Dying Light 2

25. 1. 2021 13:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Herní obchody jsou obvyklým místem úniků informací. K jednomu takovému nedopatření došlo minulý týden i na webu tuzemského obchodu Xzone, který s předstihem zveřejnil sběratelskou edici Dying Light 2. Stránka se sběratelkou byla sice rychle stažená, ne ale dost rychle na to, aby ji zvědavci nestihli zvěčnit a Google ji neuložil do své stále přístupné cache.

  Dying Light 2 sběratelská edice zdroj: Xzone

Pro obchod tenhle omyl asi není moc příjemnou zprávou, pro fanoušky zombíků jí ale být může. O Dying Light 2 jsme totiž v poslední době slýchali spíše kvůli problematickému vývoji, skandálu Chrise Avellona či kvůli odchodům dlouholetých vývojářů. Odhalení sběratelské edice nicméně naznačuje, že se na hře stále pracuje – pokud dokonce není blízko svému dokončení.

Studio Techland na svém webu momentálně jako datum vydání uvádí rok 2021, na začátku roku fanouškům přislíbilo nějaké vzrušující novinky a na Twitteru potvrdilo, že nekrachuje a hra není zrušená. Původně měla přitom vyjít už loni na jaře, ale na začátku 2020 byla odložena na neurčito. V květnu se pak objevily nepotvrzené zprávy o zoufalém stavu vývoje, které Techland popřel.

Limitovaná edice hry bude podle Xzone obsahovat základní Dying Light 2 ve speciální krabici, UV nálepky a svítilnu, figurku, artbook, steelbook a mapu tajných lokací. Orientační cenu obchod prozatím stanovil na 5555 Kč. Datum vydání ale ani uniklá sběratelská edice prozatím nedostala.

Nejnovější články