Česká střílečka Kvark dostala druhou epizodu s pěti novými úrovněmi
zdroj: Foto: Perun Creative

Česká střílečka Kvark dostala druhou epizodu s pěti novými úrovněmi

26. 1. 2024 13:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Český stylový boomer shooter Kvark se náramně povedl a stojí za zahrání už ve své základní verzi. Tím ale naštěstí nekončí a k velice solidní základní hře se teď přidává i druhá kapitola s poměrně velkými vylepšenými a přídavky. Třetí kapitola prý navíc vyjde brzy.

V čerstvě vydané druhé epizodě na vás čeká pět zbrusu nových úrovní, každá s vlastními výzvami a hádankami, včetně čtyř nových nepřátel a tří nových zbraní. Tvůrci z ostravské Střední školy elektrotechniky a informatiky zapracovali i na chování umělé inteligence, vylepšili grafiku a s ní související efekty jako color grading či filmové zrno.

Vylepšení doznal i systém perků, do kterého přibyly nové schopnosti a hru zdobí i nové interaktivní předměty. Speedrunnery zase jistě potěší stopky, statistiky či možnost výběru úrovní a nechybí ani různá vylepšení uživatelského rozhraní.

A nakonec jsou ve hře díky druhé kapitole k nalezení i nové tajné místnosti, plus rozšířené příběhové pozadí. Samozřejmostí je pak oprava spousty chyb a další různé úpravy. Pokud bude plánovaná třetí epizoda podobně macatá, mají se fanoušci boomer shooterů a hlavně Kvarku na co těšit.

Nejnovější články