Čeho se mimozemšťané z XCOM 2 bojí víc než plasmové pušky? Povedeného propagandistického plakátu
zdroj: tisková zpráva

Čeho se mimozemšťané z XCOM 2 bojí víc než plasmové pušky? Povedeného propagandistického plakátu

16. 8. 2017 13:16 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Každý stratég hodný svého jména ví, že propaganda je klíčovou složkou válečného snažení. Může inspirovat lidi k větší efektivitě, přesvědčit nové rekruty, aby rozšířili řady vaší armády, demoralizovat nepřátelské síly… Nebo se prostě pochlubit svým uměleckým talentem. Přesně to vám nabídne Propaganda Center pro datadisk XCOM 2: War of the Chosen. Tohle demo si můžete stáhnout už teď, a během čekání na pozdně srpnové vydání vytvořit krásné antiemzácké materiály.

Celé to vypadá jako dost jednoduchá operace. Importujete si postavy z původního XCOM 2, využijete některé předpřipravené vojáky, nebo si vytvoříte úplně nové – ti se vám rovnou uloží a můžete na ně narazit v budoucí kampani. Pak své muže a ženy naskládáte do takových pozic, jaké se vám budou líbit, hodíte přes to filtr, přidáte motivační citát, a je hotovo! Váš nový propagandistický plakát je možné vesele nasdílet na internet.

XCOM 2: War of the Chosen zdroj: tisková zpráva

Je to taková milá blbinka, s níž nejspíš nestrávíte víc než hodinku dvě, i když pro opravdové nadšence může být možnost předpřipravit si nové hrdiny ještě před vydáním docela lákavá. Pak se totiž budou moci vrhnout rovnou do kampaně, která by se měla od té původní výrazně lišit díky celé plejádě změn, ovlivňujících téměř každý aspekt hry. Ovšem tím nejpřitažlivějším přídavkem jsou určitě titulní Vyvolení.

Tihle speciální, mimořádně mazaní mimozemští. řízkové mají za úkol jedinou věc – co nejvíc vám znepříjemnit život. Budou vás lovit, budou vám lézt do misí, když je nebudete čekat, zkrátka se z nich stane trn ve vaší patě. Pocit antagonismu by měla ještě podtrhnout jejich stále se zvyšující síla a také skutečnost, že si z vás budou dělat legraci, pošťuchovat vás, zabíjet vaše milované vojáky a dalšími způsoby projevovat svou nepříliš přívětivou osobnost.

XCOM 2: War of the Chosen vyjde 29. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Propaganda Center na vás čeká na Steamu.

XCOM 2: War of the Chosen zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články