Carmageddon: Reincarnation se do chodců a kraviček rozjede až v květnu
zdroj: tisková zpráva

Carmageddon: Reincarnation se do chodců a kraviček rozjede až v květnu

17. 4. 2015 13:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pokračování brutální "závodní" série Carmageddon: Reincarnation hlásí zpoždění. Původně stanovené datum vývojáři ze studia Stainless Games nestíhají a místo 23. dubna vyjde hra 21. května. Prý by se původní datum tak tak stihnout dalo, ale ku prospěchu věci by to nebylo. Přestože tvůrci na hře pracují prakticky nonstop, jsou bohužel v menším skluzu.

"Ve všech oblastech vývoje postupujeme skvěle a opravdu jsme byli jen chlup od původně plánovaného data vydání. Na poslední poradě jsme ale řešili, jestli hru vydat nebo nevydat v dubnu, a nakonec padlo rozhodnutí, že potřebujeme víc času. Měsíc navíc nám umožní různé prvky hry ještě víc doladit," napsali vývojáři v tiskové zprávě.

Abychom ale nedostali jen zprávu o odkladu a nic víc, přislíbili tvůrci vydat do 21. května ještě jeden velký update pro early access verzi hry. Tu si můžete stáhnout ze Steamu už nějaký ten pátek a právě poslední chystaný udpate by měl Carmageddon: Reincarnation značně vylepšit a doladit. Připomeňme, že na Kickstarteru se hra objevila v květnu 2012, tudíž vydání plné verze vyšlo tvůrcům hezky na tříleté výročí od začátku projektu.

Nejnovější články