Broken Sword: The Serpent’s Curse má nový trailer a vyjde na Vitu
zdroj: tisková zpráva

Broken Sword: The Serpent’s Curse má nový trailer a vyjde na Vitu

22. 8. 2013 10:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Loni přes Kickstarter úspěšně zafinancovaný projekt otce série Charlese Cecila, nový Broken Sword: The Serpent’s Curse, by měl vyjít zhruba za dva, nejpozději tři měsíce. Hra má tedy krátce před dokončením a tak vývojáři z Revolution Software vydali první pořádný trailer. Ten je příkladně ve francouzštině, ale nemusí vám to vadit, v traileru se vůbec nemluví. Vedle blížícího se vydání a nového traileru tvůrci také potvrdili vydání hry na PlayStation Vita.

Vita se tak řadí po bok PC, MACu Linuxu, iOS a Androidu, na kterých hra vyjde ještě letos. Majitelé PlayStation Vita se asi nedočkají hned při vydání hry v říjnu/listopadu, ale určitě by se měli dočkat ještě v letošním roce. Vita se vůbec na gamescomu dočkala velkého přívalu oznámení nových her a Broken Sword je bez pochyb lákavou značkou a hrou, která se na Vitě neztratí.

...

“Jsme velmi hrdí na přijetí našeho Kickstarteru. Vedle zafinancování základního vývoje hry to stmelilo úžasnou komunitu fanoušků Broken Sword. Jsme naprosto nadšení, že hru vydáme i na PlayStation Vita,” řekl v tiskové zprávě šéf a zakladatel Revolution Software, Charles Cecil. Tvůrci si zatím jakékoliv případné specifické funkce pro Vitu nechali pro sebe a tak uvidíme až časem, jestli bude hra podporovat například zadní dotykový panel.

Nejnovější články