Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel vyjdou na PS4 a Xbox One v Handsome kolekci
zdroj: tisková zpráva

Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel vyjdou na PS4 a Xbox One v Handsome kolekci

20. 1. 2015 15:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nevydat Borderlands 2, jako jednu z nejzábavnějších stříleček posledních let, na nových konzolích by byl spíš hřích. Souhlasí s tím i v Gearboxu, takže 27. března vyjde pro PS4 a Xbox One Borderlands: The Handsome Collection, která obsahuje vylepšené verze Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel. Vedle základní verze kolekce bude navíc k dispozici speciální Claptrap-in-box verze, která nabídne zmenšenou verzi Claptrapa na dálkové ovládání. Vyjde vás ovšem na více než 400 dolarů, čili více než 9 600 Kč!

Ačkoliv Borderlands: The Pre-Sequel je spíše slabší doplněk dvojky, původní Borderlands 2 a její DLC je nesmírně zábavná hra na stovky hodin střílení všeho možného i nemožného. V Borderlands: The Handsome Collection se objeví všechna rozšíření původních her a k tomu i velké množství vylepšení.

zdroj: Archiv

Hezčí grafika je asi samozřejmostí. Samozřejmostí už ale není nově implementovaná kooperace ve split screenu pro čtyři hráče, takže teoreticky můžete hrát ve čtyřech na jednom gauči. Jen doporučuji kromě dost velkého gauče i pořádnou televizi. Sympatický je také přenos pozic z verzí pro PS3, X360 a PS Vita, takže nemusíte případně rozjetou kampaň a pořádně vybavenou postavu zahodit.

Pokud jste opravdu skalní fanoušci se spoustou peněz nazbyt, možná vás osloví limitované edice Borderlands: The Handsome Collection Claptrap-in-box. Nabídne dálkově ovládaného Claptrapa, jak se můžete přesvědčit na videu. Speciální edice má ovšem stát 400 dolarů, takže je značně exkluzivní, čemuž odpovídá fakt, že bude k dispozici jen v počtu pěti tisíc kusů pro celý svět. 

zdroj: Gearbox

Nejnovější články