zdroj: Nintendo

Bayonetta 3 nezmizela nadobro. Připomíná se prvními záběry z hraní

24. 9. 2021 10:32 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Spoluzakladatel PlatinumGames, Hideki Kamija, se nedávno nechal slyšet, že by byl nejradši, kdyby na Bayonettu na nějaký čas všichni zapomněli a vzpomněli si na ni až v momentu, kdy studio z oznámeného třetího dílu bude mít co prezentovat. Zřejmě tímto neohraničeným časovým úsekem myslel přibližně týden, protože Bayonetta 3 se předvedla během včerejšího pásma Nintendo Direct.

Brýlatá hrdinka si napřed dala skoro minutu a půl na rozmyšlenou, jestli se boje s obřím monstrem chce vůbec účastnit, nakonec se ale majitelka revolverových podpatků a kouzelných vlasů přece jen ukázala. A proměnila ulici v improvizovaný taneční parket, aby svými svůdnými pohyby přivolala vlastní kaidžú.

Je to po čtyřech letech vlastně poprvé, co se čarodějka uráčila někde objevit. PlatinumGames Bayonettu 3 oznámili v roce 2017 coby exkluzivitu na Switch, v traileru se pak objevuje letopočet 2022.

Mezitím si na Switchi můžete zahrát alespoň předchozí dva díly. První hru vydala v roce 2009 Sega pro Xbox 360 a PlayStation 3, tu druhou už si přivlastnilo Nintendo a v roce 2014 ji vypustilo exkluzivně na Wii U. Loni se pak první díl spolu s dalším hitem od Platinum Games, Vanquish, dočkal remasteru ve 4K pro PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články