Bavlnkové dobrodružství Yoshi's Woolly World pro Wii U boří hranice roztomilosti
zdroj: tisková zpráva

Bavlnkové dobrodružství Yoshi's Woolly World pro Wii U boří hranice roztomilosti

13. 6. 2014 18:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pamatujete na Kirby's Epic Yarn? Roztomilá hopsačka pro Wii, která sázela na vizuální zpracování z látky a bavlnky. Na E3 oznámený Yoshi's Woolly World tento estetický styl posouvá ještě dál. Všechno tady bude z bavlny a vypadá to tak roztomile, až to pěkné není (je, ale víte jak to Adam myslí, pozn. ed.). Nintendo zkrátka ví, na jaké karty vsadit, a tak na svoji mistrovsky zpracovanou plošinovku opět nabalí specifický grafický styl.

Nový textilní fetiš s Yoshim v hlavní roli vyjde pochopitelně pouze na Wii U už v první polovině příštího, roku. Mezitím se můžeme rozplývat nad trailerem a obrázky a to si pište že vám nový Yoshi úsměv na tváři vykouzlí, i když je vám normálně bližší estetika Bloodborne.

zdroj: Archiv

V Yoshi's Woolly World budete opět prozkoumávat svět složený z různých textilií, které můžete měnit - například obarvovat pomocí jiných klubíček vlny. Trochu podobně jako v Kirbym se bude svět přizpůsobovat tomu, co děláte, takže některé stěny půjde rozmotat, protože jsou také upletené z bavlny, stejně jako všechno ostatní.

Yoshi's Woolly World zdroj: tisková zpráva

Nově nebude Yoshi na nepřátele házet vejce, ale klubka bavlny. A když vám bude stát v cestě zákeřná masožravá kytka, stačí ji svázat chřtán kouskem vlákna. Kolem a kolem to zase vypadá na další povedenou skákačku, která si nás získá především díky všem těm klubíčkům, šňůrkám a textiliím.

Nejnovější články