Back 4 Blood nalákalo deset milionů hráčů. V dubnu dostane rozšíření
zdroj: Turtle Rock Studios

Back 4 Blood nalákalo deset milionů hráčů. V dubnu dostane rozšíření

2. 3. 2022 13:45 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Duchovní nástupce série Left 4 Dead od jejích vlastních autorů z Turtle Rock Studios je nenápadným hitem loňského roku. Vydařená kooperativní akce sice v recenzích nesbírala závratně vysoká hodnocení (z té naší vyšla jako šedivě průměrná) a na agregátoru Metacritic stojí těsně pod 80 body, i díky startu v Game Passu ale dokázala přilákat značné publikum.

Vývojáři se pochlubili dosažením mety 10 milionů hráčů od loňského října, díky čemuž se podle nich hra stala nejprodávanější novou IP za celý minulý rok. Samozřejmě je těžké soudit, do jaké míry se na tomto čísle podílí právě Game Pass, v Turtle Rock mohou ale tak či tak slavit a rozhodli se to udělat tím pro hráče nejlepším možným způsobem.

Back 4 Blood dostane už příští měsíc nové rozšíření s názvem Tunnels of Terror. Vyjde 12. dubna a nabídne dvě nové postavy, restauratéra Henga a požárnici Sharice, ale především novou aktivitu jménem Ridden Hives, v níž budete čistit hnízda nakažených pod ulicemi města Evansburg v různých dungeonech.

Těšit se můžete také na další typ nepřítele jménem Warped Ridden, nové skiny, legendární zbraně a samozřejmě i kartičky s různými bonusy. Navíc platí, že přístup k dodatečnému obsahu budou mít všichni členové party, pokud si ho zakoupí aspoň jeden z nich.

Vývojáři také slibují, že ani v budoucnu neplánují zařadit do hry mikrotransakce.

Nejnovější články