zdroj: MicroProse

B-17 Flying Fortress se vrací na scénu v nově remasterované verzi

28. 1. 2024 8:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Kultovní B-17 Flying Fortress, která patří ke stálicím ve světě leteckých simulací, se vrací ve velkolepé remasterované verzi, která vás vtáhne do srdce leteckých bojů druhé světové války. Klasika má vylepšený engine, který nyní podporuje funkce DX 12 a obecně vypadá mnohem víc k světu, byť si pořád zachovává původní estetiku. Na oznamovací trailer se můžete podívat výše.

Těšit se můžete opět na celou řadu historických misí, kdy příprava a cesta k cíli (a zpátky) je stejně důležitá jako samotná akce. V každé misi budete muset převzít různé role na palubě bombardéru B-17 – od pilota po bombometčíka a kulometčíka, a čelit neúprosné protiletadlové palbě a nepřátelským stíhačům.

Remasterovaná verze se může pochlubit velkými aktualizacemi, včetně vylepšených interiérů B-17 a modelů posádky, modernizovaného rozhraní a rozšířeného poměru stran ze 4:3 na 16:9. To jde ruku v ruce s vylepšeními terénu a plynulejší snímkovou frekvencí.

B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th Redux vyšla na Steamu v programu předběžného přístupu a vývojáři slibují, že budou naslouchat názorům hráčů a hru i nadále dost zásadně vylepšovat. Mezi nadcházející aktualizace patří přepracované exteriéry B-17 a stíhaček, rozšířené možnosti ovládání, nové mise a větší formace letadel. Vývojáři také chtějí zdokonalit tréninkové mise a výukové programy, plus bude k mání i nový herní manuál.

Zatímco původní hra bude i nadále dostupná ve službě Steam jako nostalgická vzpomínka a zůstane i nadále, remasterovaná verze si klade za cíl oslovit jak staré fanoušky, tak potenciálně i novější publikum.

Nejnovější články