Nový Microsoft Flight Simulator 2024 je narvaný aktivitami – od hašení přes práškování po let balónem
zdroj: Microsoft

Nový Microsoft Flight Simulator 2024 je narvaný aktivitami – od hašení přes práškování po let balónem

11. 6. 2023 20:36 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Fantastický Microsoft Flight Simulator v srpnu oslaví své třetí narozeniny a už mu dýchá na paty jeho nástupce. Během prezentace Xboxu došlo k oznámení nového dílu nazvaného jednoduše Microsoft Flight Simulator 2024, zatímco ten stávající dostane zajímavý licencovaný obsah.

Pokud leteckými simulátory úplně nežijete a v Microsoft Flight Simulatoru vám chyběl nějaký cíl, jinými slovy samotné létání vám nestačilo, tak si v Microsoft Flight Simulator 2024 přijdete na své. Oznamovací trailer se totiž víc než na cokoliv jiného soustředil na všechny možné aktivity, jimž se za kniplem, ale i jinými ovládacími prvky budete moct věnovat.

Vlastně je tu snad vše, co se může pojit se vzdušnými zaměstnáními. Se svým letadlem budete hasit rozsáhlé požáry, ve vrtulníku vyprošťovat zraněné osoby v těžko přístupném terénu, nechybí možnost přepravovat náklad (klidně i celá letadla), práškovat pole, opravovat stožáry elektrického vedení, postaráte se lidem o zábavu, když je necháte vyskočit s padákem ze svého letadla a v neposlední řadě si vyzkoušíte pilotovat vzducholoď, horkovzdušný balón a závodní letadlo.

zdroj: Microsoft

Vypadá to možná až překvapivě skvěle a zábavně. Za mě taková ta správná evoluce série – z aktuálního ročníku se vezme technologie a skvělá grafika, na niž se naroubují pestřejší aktivity pro hráče, kterým samotné létání nestačí.

Microsoft Flight Simulator 2024 vyjde v roce 2024 na počítačích, Xboxu Series X/S a v Game Passu. A ještě předtím, konkrétně 3. listopadu, se Microsoft Flight Simulator dočká nového rozšíření Dune, které vám po boku druhého dílu filmu umožní pilotovat toptéru na pouštní planetě.

zdroj: Microsoft

Nejnovější články