Autoři Chivalry vydali magickou řež Mirage: Arcane Warfare
zdroj: tisková zpráva

Autoři Chivalry vydali magickou řež Mirage: Arcane Warfare

24. 5. 2017 12:26 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Vývojáři z Torn Banner Studios jsou známí především středověkou multiplayerovkou Chivalry. Podobný herní styl, ovšem ryze fantasy zasazení má jejich novinka Mirage: Arcane Warfare, která vyšla na Steamu. Takže, pokud se vám zastesklo po hektolitrech krve z amputovaných končetin a historické kulisy se vám už zajídají, pusťte se do fantasy světa inspirovaného příběhy Tisíce a jedné noci, kde vedle mečů sviští vzduchem i kouzla.

Mirage: Arcane Warfare stojí i s desetiprocentní slevou příjemných 25 euro, a pokud chcete herní soundtrack, extra skiny a další drobné bonusy, je pro vás připravena speciální edice za 33 euro, ke které je navíc přiložena i hra Chivalry: Medieval Warfare. Vydání hry doprovázejí dva nové trailery. Jeden zobrazuje všudypřítomnou brutalitu a druhý animovanou stylizací osvětluje počátky bitvy o kontrolu magického Jinnu.

zdroj: Archiv

Aktuální verze hry obsahuje šest herních modů (Arena 3v3, Jinn Delivery, Team Objective, Glyph Control, Ark Escort a 10v10 Deathmatch), 27 různých map ve zpustošených pouštních ruinách, na obřím monolitu, v královském paláci a dalších exotických lokacích. Do boje se můžete pustit v jedné ze šesti tříd – jako Entropista můžete svou magickou holí léčit kolegy, zatímco se proháníte na létajícím koberci nad jejich hlavami, nebo se jako mrštný vrah Vypresse prosekáte hordami nepřátel.

zdroj: Archiv

Jako u mnoha multiplayerových týmovek je i zde kladen důraz na úpravu vlastní postavy různými oblečky, účesy nebo magickým tetováním, které v boji doplní stovky hlášek. Pokud na ně tedy budete mít čas, protože jediná chyba, jediný nevykrytý úder hromotlukovou palicí nebo špatný úhyb před svištící magickou koulí vás pošle hodně rychle k zemi. A kdo nemá týmového ducha, dost možná skončí v obklíčení dvou či více nepřátel s minimální možností pozitivního výsledku. Tak hodně štěstí a příjemně krvavou žeň.

Nejnovější články