Anno 1800 před vydáním pustí hráče do otevřené bety
zdroj: tisková zpráva

Anno 1800 před vydáním pustí hráče do otevřené bety

4. 4. 2019 17:02 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Občané! Ozubená kola průmyslové revoluce se v Anno 1800 už pomalu začínají roztáčet, parní motory se rozehřívají a vy u jednoho ze zásadních okamžiků našich dějin budete moct být také, i v případě, že jste to během uzavřeného kola betatestování ještě nestihli. Vrata do světa realtimové budovatelské strategie se totiž příští víkend otevřou všem bez rozdílu.

Beta nejnovější iterace v sérii budovatelských strategií je tentokrát zasazená do století páry, rozvoje průmyslu, ale taky počátků odborového hnutí, masového znečišťování a vykořisťování. Jestli vám má Anno 1800 co nabídnout, si můžete vyzkoušet mezi 12. až 14. dubnem, od čtvrteční třetí hodiny ranní. Nikdo vás nenutí vstávat takhle brzy, ve viktoriánské éře ale takhle fabriky patrně fungovaly, takže to budete mít autentické.

zdroj: Archiv

Preload nicméně začíná na Uplay už 10. dubna, takže si klidně přispěte. Stejně jako ostatní hry od Ubisoftu si i pro tuhle ulovil částečnou exkluzivitu Epic Store, tentokrát ale máte šanci Anno 1800 na Steamu ještě získat. Pokud si ho totiž předobjednáte, můžete ho hrát tam.

Moje dojmy z něj jsou veskrze pozitivní, ale pokud vás k včasnému nákupu na Steamu ještě nepřesvědčilo, příští víkend bude ideální příležitost si ho vyzkoušet a případně se rozhoupat. Po vydání, které připadá na 16. dubna, už bude totiž k dostání jen a pouze skrz Epic Store a Uplay. Multiplayer bude plně kompatibilní s ostatními obchody.

Nejnovější články