zdroj: Focus

Amicia už toho má dost! V A Plague Tale: Requiem nejde pro násilí daleko

12. 6. 2022 20:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

První díl plíživé adventury A Plague Tale: Innocence měl v názvu nevinnost, jelikož vyprávěl drsný příběh dvou mladých, nezkušených sourozenců vhozených do ještě drsnější středověké Francie, kde vás nemilosrdně zabili morové krysy nebo nesmlouvaví strážní. V pokračování A Plague Tale: Requiem je veškerá nevinnost pryč.

V rámci konference Xboxu jsme dostali nový trailer, který sice začíná Hugovou žádostí ke své sestře, že už žádné zabíjení jich a žádné zabíjení nás. Jenže jeho starší sestra Amicia už toho má dost. Už se nechce skrývat, už nechce utíkat. Její vztek musí ven.

A tak je druhá polovina traileru vyplněná sérií vražd, kdy Amicia nepoužívá jen svůj věrný prak a přítomnost krys, ale i kuši či kudlu, s níž nic netušící stráži rozkuchává hrdlo. Hugovi se to samozřejmě nelíbí, ale na jeho emoce ve videu prostor nezbývá.

Dá se ale přepokládat, že takové chování povede k rozevírání nůžek mezi sourozenci, kteří ale pravděpodobně musejí držet při sobě, aby v nekončící noční můře přežili. Kam se bude příběh Huga a Amicie ubírat dál, se dozvíme ještě letos na počítačích, Xboxu Series X|S, PlayStationu 5 a Switchi, kde všude A Plague Tale: Requiem vyjde.

Nejnovější články