Ambiciózní modifikace nabídne Mass Effect univerzum v Homeworld Remastered
zdroj: tisková zpráva

Ambiciózní modifikace nabídne Mass Effect univerzum v Homeworld Remastered

24. 3. 2015 17:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Před časem se na Steamu objevila zajímavá modifikace pro klasický Homeworld 2, která do hry přináší univerzum Mass Effect třeba v podobě čtyř frakcí (Alliance, Cerberus, Geths, Reapers), řady nových lodí a další náplni z Mass Effectu. Vydání remasterované edice prvních dvou dílů série Homeworld však nenechalo tvůrce ze studia Phonex Interactive přiliš dlouho na vážkách – i modifikace si zasluhuje hezčí verzi. Proto tvůrci z týmu Phoenix Interactive pracují na nové verzi svého modu pro Homeworld Remastered Collection.

Vedle lepší grafiky přinese nová verze Mass Effect: Reborn textury až v rozlišení 8K a bohatší technologické vývojové stromy. Krom toho se prý mohou fanoušci modu těšit i na vylepšenou hratelnost a celkově plnohodnotnější zážitek.

V plánu mají tvůrci modu rozvinout nejenom multiplayerové bitvy čtveřice aliancí, které tvoří páteř dosavadní alfa verze modu pro původní Homeworld 2. V nové verzi se chtějí soustředit na kompletní přenesení Mass Effect vesmíru do Homeworldu včetně postav, příběhů a tak dál. Zní to ambiciózně a snad až nereálně, ale Phoenix Interactive už v minulosti na modifikacích Battlestar Galactica Fleet Commander a Stargate Space Conflict dokázali, že umí své plány realizovat. Obě dvě zmíněné modifikace čeká port pro Homeworld Remastered také...

Autoři sice ještě od Gearboxu neobdrželi nástroje pro tvoru modifikací do Homeworld Remastered Collection, ale stejně už pracují na nových texturách pro Mass Effect: Reborn. Výsledek jejich snahy si můžete prohlédnout sami.

Nejnovější články