zdroj: Devolver Digital

Akční nářez Shadow Warrior 3 ukazuje frenetickou náplň bláznivých misí

11. 5. 2021 10:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Shadow Warrior 3 si prostě na nic nehraje. Tady se po vás nechce nic víc než jen popadnout ten nejzajímavější kvér a prošpikovat jeho náboji ohavné zrůdy, které se na vás valí ze všech stran. Tedy stejný recept, který funguje v Doomu, Serious Samovi či Rage 2. A soudě dle nových videí by to mohlo fungovat i tady.

Tvůrci ze studia Flying Wild Hog ukázali velmi hektické záběry z hraní dvou misí. První z nich nazvaná Doomsday Device vás vezme do arény obklopené levitujícími skálami, kde si to vyříkáte s tučným bossem zvaným Gassy Obariyon. Pokud se vám ho podaří sprovodit ze světa, vytáhnete mu ze žaludku speciální „gore weapon“ Double Trouble.

V bitvě vám kromě roztodivných zbraní pomůže i prostředí a jeho pasti. V případě mise Doomsday Device nechybí tlačítko přivolávající rotující čepele, které rozsekají cokoliv, co se jim postaví do cesty.

zdroj: Devolver Digital

Ve druhé misi That Damn Dam tuto funkci zastává věž, kterou můžete roztočit a s pomocí její demoliční koule posekat vše, co vás momentálně otravuje. Místním bossem je Seeking Shokera, kterému z hlavy vyrvete jeho Seeking Eye taktéž jako gore weapon. Tato zbraň dělá čest svému jménu, jelikož si sama hledá cíle, které porcuje svými čepelemi.

Kromě dvou nových videí se dozvídáme také to, že Shadow Warrior 3 nevyjde pouze na PC, jak bylo původně oznámeno, ale dočkají se i hráči na PlayStationu 4 a Xboxu One (na nové generaci zjevně jen skrze zpětnou kompatibilitu). Stane se tak ještě letos, ale zatím nevíme, kdy přesně.

Nejnovější články