V BDSM: Big Drunk Satanic Massacre chráníte peklo se synem Satana
zdroj: tisková zpráva

V BDSM: Big Drunk Satanic Massacre chráníte peklo se synem Satana

25. 7. 2019 14:21 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Hrát za „zlou“ stranu je lákavé. Pokud souzníte s tvrzením, že Diablo neudělal nic špatně, satirické akční RPG BDSM: Big Drunk Satanic Massacre by vás mohl zaujmout. Ujmete se v něm totiž role Loua, Satanova synka. Opijte se, zabijte zrádce, vyžeňte z pekla všechny svatoušky a osvoboďte nebohé zotročené démonky ze spárů tlustých klaunů a megakorporací.

Big Drunk Satanic Massacre je hratelností izometrická střílečka s RPG prvky. Nebohý Lou se vrací do pekla, kde je všechno naruby. Alkohol není běžně k dostání a jeho oblíbená domina byla zajata. Musí proto osvobodit hned čtyři pekelné kruhy, zde reprezentované třeba fast foodem, slumy pro kostlivce nebo čtvrtí červených světel. Na konci každé kapitoly vás čeká megalomanský souboj s bossem s několika rozmanitými, proměnlivými částmi.

Na výběr dostanete ze šesti zbraní a jedné magické schopnosti. Satanovo dítko Lou je alkoholik, přičemž v jeho podání jej alkoho léčí. Vysoká hladina v krvi ale může mít i své negativní stránky. I jinak se chová jako utržený ze řetězu, ale co jiného, než záplavy krásných démonek a nespoutanou bezbřehou destrukci byste od dítěte pekel očekávali?

zdroj: Archiv

Očistěte peklo od lidí a vyhýbejte se mléku. Nebo ne, ale počítejte s následky. Pekelné mléko má totiž minimálně pod zemí magickou moc. Za BDSM: Big Drunk Satanic Massacre stojí ruské studio Big Way, jehož šéf Konstantin Semenov o něm říká: „S BDSM jdeme totálně přes čáru. Když dáte hráčům do rukou Satanova syna, nemůžete brzdit, takže je to přesně to, co neděláme – čeká vás neúprosně vzrušující jízda poháněná zbraněmi, nechutnostmi a spoustou humoru.“

Satirické akční RPG, které si nebere servítky a s nikým a ničím se nemaže, si budete moct zahrát na PC a konzolích 26. září letošního roku, kdy na vás počká mix bolesti a nesmyslnosti. Make the Underworld great again!

Nejnovější články