Simíci se vracejí! The Sims 4 konečně vyjde i na konzolích
zdroj: Foto: Electronic Arts

Simíci se vracejí! The Sims 4 konečně vyjde i na konzolích

29. 7. 2017 16:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Rok se s rokem sešel. A hned třikrát. Tak dlouho totiž bude ve výsledku trvat překopání The Sims 4 na současné konzole. Pokud již vlastníte původní PC verzi se všemi rozšířeními, balíčky a kolekcemi, pak vás tato zpráva asi zrovna nevytrhne. Pokud je však simulace života člověka přesně to, co vám v současném portfoliu her na konzolích chybí, můžete začít vyhlížet 17. listopad.

Optimalizovat PC hru, stavěnou pro myš a klávesnici, pro pohodlné ovládání na gamepadech, asi nebude žádný med, jinak bychom na konzolovou konverzi The Sims 4 tak dlouho čekat nemuseli. Svou roli v tom jistě hraje i spousta dodatečných balíčků, které k The Sims neodmyslitelně patří.

Ale dočkali jsme se. Respektive dočkáme se za pár měsíců na PlayStation 4 a Xbox One. Těšit se můžete na starou dobrou hratelnost se vším všudy – stavba domů, vybavování nábytkem, výchova dítěte, hledání práce, posun kariérním žebříčkem, uspokojování základních potřeb a tak dále. Je jen škoda, že se tvůrci z Maxis v doprovodném videu nepochlubili ovládáním a ukázali nám tak něco, co jsme viděli už hodně dávno.

zdroj: Archiv

Jedinou zajímavostí tak jsou předobjednávkové bonusy dvou dostupných edic. Jak standardní, tak i deluxe edice vám zajistí základní hru The Sims 4 a speciální vířivku pro vaší venkovní verandu. Deluxe edice vám navíc umožní přístup do hry o tři dny dříve (14.11.2017) a obsahuje tři malé digitální balíčky s doplňky. Pokud máte předplacenou službu EA Access, pak do hry budete moci vstoupit dokonce již 9. listopadu.

Nejnovější články