Rozšíření Stones Unturned pro Mafia III se věnuje Johnu Donovanovi
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření Stones Unturned pro Mafia III se věnuje Johnu Donovanovi

29. 5. 2017 16:23 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Hlavní příběh třetí Mafie se od začátku do konce točí kolem hlavního protagonisty Lincolna a jeho cestě za pomstou. Po pěti měsících hru rozšířilo první placené DLC Faster, Baby!, které do hry přidalo akčnější prvky, kratičký příběh a „simulátor“ pěstování konopí. Uběhly další dva měsíce a máme tu již druhé, výrazně obsáhlejší DLC s názvem Stones Unturned.

Pokud jste si, stejně jako já, oblíbili sympaťáka Donovana, pravou ruku Lincolna Claye s přímou vazbou na CIA, pak můžete jásat. Stones Unturned se totiž věnuje zcela výhradně jemu. Tedy, stále jste v kůži Lincolna, ale John Donovan bude po vašem boku 100% času. A nebude tam samozřejmě zbytečně. Nejsou mu cizí automatické palné zbraně, ani vaše krytí z dálky odstřelovačkou. A má ještě jednu vlastnost. Neumí mlčet. Při vašich společných akcí bude hláškovat o sto šest.

zdroj: Archiv

Stones Unturned se zaměří na úplně jinou část dějové linky – na minulost této podařené dvojky, kterou svedl dohromady nebezpečný protivník Aldritch ohrožující město New Bordeaux. V tom se má otevřít hned několik nových lokací, jako obchodní dům, restaurace a nový úkryt. Kromě hlavní dějové linky do hry přibydou nové vedlejší mise lovců odměn, při kterých se vám může hodit nová služba odstřelovačů na zavolání.

Pokud si chcete poradit sami, taková bazuka bude nejsnazší cesta. Preferujete-li však kradmý postup, zapomeňte na devítku s tlumičem a vezměte do akce tichou hřebíčkovačku. A když zrovna bude po ruce váš neodmyslitelný parťák, posaďte ho za volant pickupu, zatím co si vlezete na korbu a zkropíte nepřátele kulometnou palbou.

Mafia III: Stones Unturned zdroj: tisková zpráva

Možná největším přírůstkem datadisku, vyjma doufejme kvalitního vyprávění, je tropický ostrov poblíž města, na kterém si (dle slov vývojářů) budete připadat jako ve Vietnamu. Jsou zde palmy, hustá džungle, bažinaté podlaží… Co přesně se na ostrově chystá, tvůrci samozřejmě neprozradili.

Mafia III: Stones Unturned vychází již zítra 30. května v digitální podobě. Pokud jste majiteli Season Passu, můžete již vesele stahovat a nezdržovat se tím zítra.

Nejnovější články