Přemožitel Al Capona se vrací z důchodu v noirové detektivce Blues and Bullets
zdroj: tisková zpráva

Přemožitel Al Capona se vrací z důchodu v noirové detektivce Blues and Bullets

20. 7. 2015 18:06 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tak trochu do stylu úvodní scény seriálu Black Sails se stylizuje video z Blues and Bullets – gangsterky z let padesátých, ve které se hráči ujímají role Eliota Nesse, detektivka známého z reálu díky zatčení Al Capona. O dvacet později je Ness již ve výslužbě a jako soukromé očko vyšetřuje případ zmizení několika dětí. Tedy, vyšetřování ještě nezačalo - rozeběhne se až 23. července, kdy první z pěti kapitol hry vyjde za pět babek na Steamu.

Na ploše pěti postupně vydávaných epizod budete sledovat a prožívat příběh člověka, který se dávno vzdal policejní kariéry, zařekl se, že do zkorumpovaných částí města již nikdy nevkročí a se zločinem se již nezaplete. Okolnosti a líně přihlížející policejní složky jej však donutily přehodnotit vlastní plány na předčasný důchod.

Následující záběry napovídají, že vyšetřování bude pořádně dramatické a krom hledání důkazů a rozplétání událostí dojde i na akci, často dosti dramatickou. Atraktivitu hry znásobuje samozřejmě i barevná stylizace, kdy typicky noirově černou a bílou doplňuje červená. Však se podívejte sami...

zdroj: Archiv

Nejnovější články