Pálení a rabování v DLC Viking Conquest pro Mount & Blade zažijete už tento týden
zdroj: tisková zpráva

Pálení a rabování v DLC Viking Conquest pro Mount & Blade zažijete už tento týden

8. 12. 2014 13:22 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Protože dokončení Mount & Blade II: Bannerlord je zatím hodně vzdálenou událostí, musí fanoušci série vzít za vděk DLC Viking Conquest, které vychází jako rozšíření pro Mount & Blade: Warband. Vývoj DLC obstarala skupinka modderů, která má na svědomí skvělou modifikaci Brytenwalda, a vývojem Viking Conquest jen pokračuje ve videoherním zpracování britské historie.

Viking Conquest se odehrává v 8. a 9. století, kdy Vikingové podnikli invazi na území Anglie, která se tehdy ještě nejmenovala Anglie. V rozšíření najdete na tři stovky měst, vesnic a tvrzí, dvě stě historických postav a patnáct společníků, kteří mají tvořit páteř vaší armády a rozčilovat vás nespokojeností s tím, že jste zase vypálili nějakou vesnici. Tedy někteří. DLC si každopádně můžete předobjednat na Steam či GOG s dvacetiprocentní slevou, k vydání dojde už 11. prosince.

Hraný trailer odpovídá nízkým produkčním nákladům, které souvisí s faktem, že za DLC stojí moddeři. I když se snaží rekonstruovat dobovou atmosféru, pořád jde o skupinku nadšených milovníků historie a snad i historického šermu, ne o profi herce či filmaře. Video tak potěší spíše viditelným zápalem než kvalitou zpracování.

Ještě dodám, že Mount & Blade: Warband – Viking Conquest v sobě zahrnuje jak sandboxovou kampaň, tak příběhový mód a samozřejmě multiplayer, který nabídne i boj na moři.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články