Mount and Blade: Warband

Mount and Blade: Warband

Články

Vyzkoušejte remake Mount & Blade: Warband v podobě gigantické modifikace BannerPage

31. březen 2020 je dnem, na který čekáme. Mount & Blade II: Bannerlord, o kterém víme už víc než sedm let, se vůbec poprvé nabídne široké veřejnosti v rámci předběžného přístupu. Týdny před vydáním jsou ty vůbec nejdelší, ale díky modifikaci BannerPage pro Mount and Blade: Warband by vám mohly příjemně utéct.

Hry, u kterých jsme strávili nejvíc času

Každý nějakou takovou hru má. Hru, u které proseděl tolik času, že už to nikdy nikdo nespočítá. Hru, která třeba ani není jeho nejoblíbenější, ale vysála z přesýpacích hodin jeho života hotové duny písku. Přesně na takové hry jsme si zavzpomínali i my v redakci. A náš výběr by těžko mohl být rozmanitější.

5 nejlepších her a modů ze světa Hry o trůny

Sedm království, sedm her. Takový byl původní symbolický plán, když jsem dával dohromady seznam těch nejlepších her podle G. R. R. Martinova bestselleru Píseň ledu a ohně, respektive nesmírně populárního televizního seriálu Hra o trůny. Jenže jsem narazil na menší problém – her ze Západozemí je žalostně málo, a těch dobrých pomalu míň než živých Starků. Výsledkem je tedy aspoň pětice velmi solidních herních zážitků, kterými si můžete proložit sledování poslední sezóny seriálu.

Longplay – Warband – Pán prstenů #8: Konec Arlešova společenstva

Svobodné národy Středozemě Alešovi s Vaškem umírají před očima. Když zrovna Rohan nepřichází o všechny své generály, tak se aspoň Mordor stává nezastavitelnou válečnou silou. A hlavní činností hraničáře Arleše je doručování milostných dopisů Galadriel, místo aby vedl nějaké obléhání. Ale tomu je dnes konec. Dnes se rozhodne, co a jak. Dnes buď zvítězíme, nebo zemřeme.

Bleskovky

  • 16. 7. 2020 - Xbox Game Pass rozšíří Yakuza, Grounded nebo třeba Carrion

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
29. června 2010
Recenze