Gran Turismo Sport vyjde v polovině listopadu a vypadá skvěle
zdroj: tisková zpráva

Gran Turismo Sport vyjde v polovině listopadu a vypadá skvěle

20. 5. 2016 11:21 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Polyphony Digital se vrátí se svou závodní sérií Gran Turismo letos v listopadu, kdy vyjde nový díl s podtitulem Sport pro PlayStation 4. Od svých předchůdců se bude lišit především tím, že bude díky spolupráci s FIA, hlavní organizací zaštiťující reálné automobilové soutěže, zahrnovat i dva online mistrovské závody – v jednom budete reprezentovat zemi a v druhém značku výrobce. Autoři navíc předvádí na novém videu i záběry z hraní a GT Sportu to opravdu sluší.

Ve hře najdete 140 vozů a 19 tratí, přičemž oproti minulým dílům přibude Northern Isle Speedway a Tokyo Street Circuit. K dispozici bude samozřejmě řada módů a typů závodů jako GT3, Prototype, Rally apod. Hra už je k dispozici k předobjednání ve třech edicích.

Standardní Digital Edition vás na PS Store vyjde na 1600 korun a za předobjednávku dostanete Pace Car balíček a ingame kredity. Digitální Deluxe edice vás vyjde na 2200 korun a kromě Pace Car balíčku zde najdete milion kreditů a několik balíčků s kosmetickými úpravami aut a jezdce.

Největší je pak reálná edice Gran Turismo Sport Collector’s Edition, ve které najdete i miniaturu Mercedesu AMG GTS a příručku napsanou tvůrci z Polyphony Digital. Další detaily ohledně typů závodů a snad i další informace o novém fyzikálním enginu, na němž hra běží, se snad dozvíme záhy. Gran Turismo Sport vychází 16. listopadu na PS4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články