Finále druhé sezóny The Walking Dead uzavře příběh Celementine příští týden
zdroj: tisková zpráva

Finále druhé sezóny The Walking Dead uzavře příběh Celementine příští týden

22. 8. 2014 12:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Druhá sezóna adventurního seriálu The Walking Dead se chýlí ke konci. Nad příběhem Clementine, která hraje v aktuální sérii hlavní roli, se uzavře voda už příští týden v úterý, kdy vyjde poslední epizoda s názvem No Going Back. Jak je u Telltale Games zvykem, lákají nás na poslední díl nejen informacemi o vydání, ale také trailerem. Jako obvykle je prošpikovaný zásadními spoilery z předchozích epizod - pokud se chcete, stejně jako já, vrhnout na druhou sezónu až bude celá venku, neměli byste se na video vůbec dívat.

Pokud samozřejmě druhou sezónu hrajete epizodu po epizodě a čekáte na závěrečnou No Going Back, můžete si pětiminutové video klidně pustit - nic překvapivého neuvidíte.

No Going Back vyjde 26. srpna na Steamu pro PC a Mac, na Telltale Online Store, ale též na PlayStation Store pro PlayStation 3 a PlayStation Vita pro Ameriku. 27. srpna vyjde hra na Xbox Live pro Xbox 360 a na PlayStation Store pro PS3 a PS Vita pro Evropu.

zdroj: Archiv

O další den později, tedy 28. srpna vyjde No Going Back jako in-app purchase na iOS App Store. Ptáte se kde je Android? Inu datum vydání pro všechny ostatní tablety, mobily, handheldy a mikrokonzole zatím neznáme, ale vývojáři by ho měli oznámit v brzké době.

Cenově poslední epizoda také nepřekvapí, protože vás vyjde na pět dolarů. Pokud máte koupenou celou sérii, tak už za No Going Back nic neplatíte.

Telltale Games si po dokončení druhé série The Walking Dead dají od zombíků asi na chvíli pauzu - aktuálně mají rozpracované dva velké projekty: Tales from Borderlands a Game of Thrones, o kterém se zatím neví skoro nic. Až se jim ale uvolní ruce, k populární zombie apokalypse se vrátí. Na letošním Comic-Conu třetí sezónu oficiální potvrdili.

Nejnovější články