Bethesda spustí Elder Scrolls Online v dubnu příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Bethesda spustí Elder Scrolls Online v dubnu příštího roku

11. 12. 2013 16:39 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Fandové dnes už dozajista kultovního světa The Elder Scrolls mohou vytáhnout své runami posázené krejčovské metry a začít stříhat. Nebo si alespoň připravit hodně velký adventní „elderscrollovský“ kalendář a naplánovat si přesně dávkovanou smrt přejedením čokoládou. Bethesda totiž oznámila, kdy dojde ke spuštění MMORPG The Elder Scrolls Online.

Takže si pište. Na PC a Mac se chystaná onlinovka dostane 4. dubna příštího roku a na next-gen konzole, tedy PlayStation 4 a Xbox One, pak hra bude spuštěna v červnu téhož roku. Zpoždění tedy nebude velké a snad se podaří vychytat nevyhnutelné technické problémy spojené s vydáním hry, kterým se nevyhne žádná onlinovka.

Momentálně probíhá uzavřená beta The Elder Scrolls Online, kde už je 300 tisíc hráčů a celkem čtyři miliony zaregistrovaných zájemců o betu. V tuto chvíli tedy už je vývoj ve fázi, kdy budou moci vývojáři reagovat na konkrétní problémy nahlášené hráči.

...

Abyste nepřišli zkrátka ohledně nového obsahu, Bethesda ještě vydala video, které se věnuje PvP a aliančním bojům o Cyrodiil. Musím říci, že obléhání hradů mi evokuje PvP z Lineage II blahé paměti, byť to tady asi nebude takové nesmiřitelné maso. Takže, čtvrtého dubna, respektive v červnu...

Nejnovější články