Plakát v BioWare Store lákal na návrat Sheparda, ale možná šlo o omyl
zdroj: tisková zpráva

Plakát v BioWare Store lákal na návrat Sheparda, ale možná šlo o omyl

11. 5. 2022 15:21 | Bleskovky | autor: Šárka Tmějová |

Nadcházející pokračování sci-fi série Mass Effect je pořád poměrně daleko, což studiu BioWare nebrání na něj fanoušky a fanynky průběžně vnadit. Loni v listopadu studio zveřejnilo obrázek, na němž čtveřice postav míří ke kráteru nápadně povědomého tvaru a poutá právě na chystaný nový díl. Z obrázku se záhy stal plakát, v jeho popisku v oficiálním obchodě ale studio možná prozradilo trochu víc, než samo chtělo.

Text byl po upozornění už změněn, ale streamer MrHulthen zachytil jeho původní verzi: „Shepardova poslední mise zastavila reaperskou hrozbu za cenu zničení celé Země. Zatímco se Shepard a další přeživší snaží vzpamatovat, fanoušci netuší, co dalšího je čeká.“ Což by na jednu stranu mohlo být přímé potvrzení toho, že oblíbený velitel či velitelka žije a v pokračování se stoprocentně objeví.

zdroj: BioWare

Jenomže na té druhé straně po hromadě spekulací šéf vývoje nového Mass Effectu Michael Gamble na Twitteru spěšně uvedl, že šlo o mylnou informaci a chybu týmu, který provozuje obchod s upomínkovými předměty, přičemž s hrou jako takovou nemá nic společného. V otázce, jestli Shepard žije či jak dlouho po událostech třetího dílu se ten další bude odehrávat, tak zřejmě nemáme ani o trochu jasněji.

Nejnovější články