Forza Horizon 5 odhaluje vydatný seznam 426 aut, která si prohlédnete s ray-tracingem
zdroj: Playground Games

Forza Horizon 5 odhaluje vydatný seznam 426 aut, která si prohlédnete s ray-tracingem

9. 9. 2021 14:21 | Bleskovky | autor: Patrik Hajda |

Co si budeme povídat, Forza Horizon 5 je především o autech, takže bylo načase dozvědět se dva měsíce před vydáním, s čím si v Mexiku zajezdíme. Tvůrci odhalili seznam čítající 426 položek, který ani náhodou není kompletní. Další vozidla budou odhalovaná v následujících týdnech, přičemž můžeme počítat s podobným servisem po vydání, jakého se dočkala Forza Horizon 4.

Ta startovala se 450 vozy, aby se jejich počet nakonec rozrostl na úctyhodných 750. V pátém díle závodní senzace se objeví zcela nové „tváře“ jako například loňský Ford Super Duty F-450 DRW Premium, plně elektrické Porsche Taycan Turbo S či klasický Jaguar Sport XJR-15 z roku 1991. V seznamu vedle tradičních a vracejících se značek nechybí ani lahůdky jako BAC Mono, tříkolka od Morganu, armádní Jeep Willys či dvojice závoďáků Hot Wheels.

Tvůrci slibují, že seznam budou po představení dalších vozidel aktualizovat, takže v případě zájmu tu a tam navštivte stránku. S oznámením seznamu se pojí ještě jedna dobrá zpráva pro všechny obdivovatele nádherných karoserií a interiérů. Režim Autovista, ve kterém si můžete prohlédnout ty nejmenší detaily vozů, bude opatřený ray-tracingem.

Forza Horizon 5 vyjde 9. listopadu na PC, Xboxu One a Xboxu Series X|S.

Nejnovější články