zdroj: Sega

Do Total War: Three Kingdoms míří v nové expanzi divoká zvířata

4. 9. 2020 10:39 | Bleskovky | autor: Pavel Makal |

Pokud vás nedávno Vašek svou recenzí na A Total War Saga: Troy nalákal na masivní historické válčení v hlavní linii série Total War, dost možná pokukujete po loňském dílu s podtitulem Three Kingdoms, odehrávajícím se v Číně. Právě ten se nyní dočkává první velké expanze, která na bojiště přidává mimo jiné i divoká zvířata – slony a tygry.

The Furious Wild nás totiž vezme do džunglí jižních provincií, k dispozici dostaneme čtyři nové hratelné frakce a desítky nových jednotek, mezi nimiž figurují i zmínění zvířecí mazlíčkové. Součástí jsou i nové příběhové mise či unikátní technologické stromy.

Spolu s placeným rozšířením ale hra dostává také bezplatný update, jenž sám o sobě přináší několik vítaných novinek. Předělává například mapu kampaně, dává unikátní jména všem regionům a přidává do hry brány ve strategických soutěskách, které budete muset dobývat či bránit. Tím novinky rozhodně nekončí, update přináší také řadu úprav v rovnováze hratelnosti a opravuje nepříjemné chyby. Dejte si ale pozor, update je natolik masivní, že může ovlivnit funkčnost vašich starších uložených pozic.

Nejnovější články