Destiny 2 v kompletní edici obohatí Game Pass
zdroj: Xbox Wire

Destiny 2 v kompletní edici obohatí Game Pass

24. 7. 2020 12:21 | Bleskovky | autor: Pavel Makal |

Už tři roky brzy uplynou od vydání Destiny 2. Pokračování ambiciózní MMO střílečky od Bungie za tu dobu dostalo několik rozšíření a samotní vývojáři se vyvázali z partnerství s vydavatelstvím Activision, aniž by přišli o svou značku. Od loňského června je Destiny 2 navíc free-to-play.

Nyní hra činí další krok k tomu, aby se rozšířila mezi větší počet hráčů. Brzy totiž dorazí do nabídky Xbox Game Pass, a pozor! Součástí bude zcela kompletní edice včetně všech rozšíření. Navíc se letos na podzim dočkáme nového přídavku s názvem Beyond Light, a ten dostanou předplatitelé rovněž.

Beyond Light přinese nejen nové zbraně a vybavení, ale také novou lokaci (ledový měsíc Europa, jenž obíhá kolem Jupitera), nový raid s názvem Deep Stone Crypt a hlavně novou subclass Stasis, která je vůbec první přidanou elementární schopností od prvního dílu Destiny.

V plánu je také update pro příští generaci Xboxu, který nabídne hraní ve 4K a 60 FPS. Samozřejmostí je podpora streamování přes Project xCloud a také funkce Smart Delivery. Pokud tedy už Destiny 2 na Xboxu vlastníte, dostanete verzi pro next-gen zdarma.

Nejnovější články