The Park

The Park

Články

Vychází hororová adventura The Park od Funcomu

Je snad paradoxem, že za hororovým titulem zasazeným do zábavního parku stojífirma pojmenovaná Funcom. Paradox je to především proto, že tento zábavní park je noční můrou všech rodičů a pravděpodobně nejenom jich. Děsivý The Park přenese hráče do role zoufalé matky, která bloudí zdánlivě opuštěným zábavním parkem stíhaným temnou minulostí jen proto, aby v něm nalezla svého ztraceného syna. A jak jsme si přiblížili v jedné z minulých aktualit, tenhle park si bere příklad z děl Stephena Kinga.

Fight Club #247: Force is strong with us!

Všechny plány na středeční odpoledne zhatí naši vepři boubelatí. Moudra do neposedných mikrofonů chrochtali v dalším díle nekonečné podcastové telenovely Pavel Dobrovský, Adam Homola, Petr Poláček a po delším čase opět známý vloger Martin Rota, který ze svých pořadů přenesl do redakčního chaosu alespoň špetku racionality. A co vlastně čtveřice během 247. Fight Clubu řešila?

Funcom vydá svůj atmosférický horor The Park na konci měsíce

První singleplayerová hra Funcomu po zhruba dekádě onlineovek je už za rohem. Vývojáři oznámili, že jejich netradiční novinka The Park vyjde na PC 27. října. Zatím se počítá pouze s Windows, o jiných platformách se Funcom ještě nezmínil. Předobjednávky jsou na Steamu a jiných digitálních službách dostupné už teď a to za 10 eur. Poté se cena posune na 13 eur.

V hororu The Park se chce Funcom přiblížit Stephenu Kingovi

Že se Funcom vrací téměř po dekádě k singleplayerovým hrám jsme zjistili teprve před necelými dvěma měsíci a teď tu máme už první záběry přímo z hraní novinky The Park. Připomeňme, že půjde o psychologický horor, který se opírá jak o prozkoumávání prostředí, tak i silný příběh. The Park má být kratičký, ale intenzivní - hra by vám měla vydržet zhruba hodinku, maximálně dvě. Pokud se ale necháte unést, čeká vás podle tvůrců hodně silný zážitek.

Tvůrci The Secret World a Age of Conan představují horor The Park

Funcom není firma, kterou bychom si spojovali se singleplayerovými hrami, ale přesto teď jednu oznámila. Jmenuje se The Park a vyjde na PC letos v říjnu. The Park má být horor viděný z pohledu vlastních očí a celá hra se odehrává v zábavním parku, což není objevné, ale proč ne.

Bleskovky

  • 20. 4. 2016 - Psychologický horor The Park vyjde na PS4 a Xbox One 3. května.

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
28. listopadu 2015
Recenze