Perličky z H&D2 party, datadisk za půl roku
zdroj: tisková zpráva

Perličky z H&D2 party, datadisk za půl roku

21. 11. 2003 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Stalo se již oblíbeným pravidlem, že každou větší událost na herní scéně doprovází nějaký ten večírek.

Nedávno vydaná taktická akce Hidden & Dangerous 2 nemohla být pochopitelně výjimkou a pražský klub Astoria se tak včera doslova otřásal v základech. Nikdy bych neveřila, kolik lidí se může do středně velkých prostor vejít, a tak celkem chápu ty, kteří zůstali venku a v klidu si vychutnávali teplý (hovězí?) gulášek. Jeho speciální složení se mi vypátrat nepodařilo, ale Martin Zounar z Prima vařečky jej tentokrát prý skutečně nepřipravoval. Právě on, Bára Štěpánová, Rey Koranteng a další celebrity se postaraly o zábavné zahájení večera, které si ale užili jen hosté nejblíže k podiu. Zábava se však stejně začala brzy ubírat volnějším směrem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní galerie 40 fotek (thx Hubert)

Při živém hudebním vystoupení se parket doslova nabil k prasknutí, takže kdo si chtěl "zakřepčit", nemusel se stydět a přišel si na své. Hlavními tahouny akce byla početná skupina vývojářů přímo z Illusion Softworks, kteří hýřili obzvláště dobrou náladou a vtipem. Čerstvě ženatý Petr Vochozka zase v rozhovoru pro GamePage potvrdil informace o datadisku k Hidden & Dangerous 2, jehož vydání je pravděpodobné v horizontu šesti až sedmi měsíců. Kromě něj a pterodonského Vietcong: Fist Alpha se pracuje i na dalších, především akčně laděných projektech. Koneckonců, takový Chameleon se už stal celkem profláklým "tajemstvím". Mimochodem, zkuste si tipnout, kolik % by Petr Vochozka dal sám své hře (H&D2), kdyby ji měl objektivně recenzovat :)

V řadách hostů se objevili zástupci všech papírových magazínů, i když Jíra Sládek z GameStaru to zabalil až podezřele brzy. Oproti tomu Mikoláš Tuček (šéf Score) s kolegy a Ondra Průša (šéf Levelu) s příjemnou přítelkyní zůstali až do pozdních nočních hodin. Honza Herodes se pokoušel opít Tomáše Zvelebila a nedá se říct, že by se mu to nepodařilo. Na večírku se dále ukázal i Slavomír Pavlíček a další známé tváře z Cenegy i JRC, ovšem nejvíce to jednoznačně opět slušelo PR manažerce Báře Veselé. Pochopitelně si party nenechali ujít ani naší "kolegové od konkurence", tedy chlapci (a jedna dívka ;) z různých webových magazínů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní galerie 40 fotek (thx Čočík)

Mezi dalšími pozvanými hosty nechyběli třeba ProGamers nebo bývalí zaměstnanci Illusionu, kteří dnes pracují pro Mindware Studios a kteří přišli v čele se svým šéfem Karlem Papíkem. Ačkoliv celosvětovým vydavatelem H&D2 je Take2/Gathering, dorazil na večírek i sympatický Otto Jerman z Electronic Arts Czech a jeho nadřízený z evropské centrály, Peter Laughton. Na akci se alespoň zpočátku mihl i Andrej Anastasov, kterému se údajně velice líbila krásná produkční Lucka z České televize, ostatně není se čemu divit. Tak, a to by bylo pro dnešek z našeho veselého bulvárního okénka všechno, pokud chcete vidět fotky, mrkněte se do naší lokální galerie se 40 snímky, za něž děkujeme Hubertovi a Čočíkovi, který také na akci natočil videoreportáž, jež bude součástí vánočního čísla Levelu. Další fotky jsou ještě na webech Pterodonu, Doupěte, GameCenter a GameZone.
zdroj: rozmazané vzpomínky Kate

kate&jd

Nejnovější články