Sine Mora

Sine Mora

Články

K Vánocům předplatné Levelu nebo kolekci 15 čísel

Řešit vánoční dárky na poslední chvíli se nemusí vyplatit. V obchodech jsou větší fronty, zboží je probrané a internetové obchody nestíhají. My vám ale nabízíme jeden zaručený tip, který vám může letošní Vánoce zachránit.

LEVEL 243 pátrá, kdo hlídá hlídací psy a rozdává skvělou střílečku Sine Mora

Redakce těsně před hektickou herní výstavou E3 2014 dokončila 243. číslo Levelu, které se počínaje dneškem vystavuje za 99 Kč /4,99 Eur ostrému světlu letního slunce na stáncích nebo ještě ostřejšímu světlu zářivek v trafikách a obchodech po celé republice. Ekologičtěji či ekonomičtěji založení čtenáři Levelu si mohou nové číslo pořídit jako obvykle za 79 Kč v digitálních prodejnách Publero a Floowie, ale čert vem formu, podstatný je přeci obsah. LEVEL 234 nabízí opět cca 114 stránek převážně tematického čtiva nejenom na letní večery, které redakce zabalila do černobílé obálky s kyber lebkou. Hlavní hrou čísla je Watch Dogs, což určilo téma několika článků. Snad vás budou bavit, což lze vyjádřit i v souvislosti s plnou hrou. Nádhernou střílečku Sine Mora možná vůbec neznáte, o to víc ale budete překvapení, když tento devítkový skvost alespoň vyzkoušíte. Kdo nemá zájem, může kód darovat známým a věnovat se pouze magazínu, který obsahuje následující...

Best of 2012: Nejlepší hry, které nikdo nehrál

Jednu z nových kategorií v rámci našeho seriálu článků Best of 2012, kterou jsme po zralé úvaze zavedli oproti loňsku, naplňují tituly, které nás nějakým způsobem oslovily, považujeme je za dobré či dokonce výborné, ale buď se moc neprodávaly, nemluvilo se a nemluví o nich, potažmo jsou neznámé v našich končinách. Tímto způsobem se na ně snažíme upozornit a některé z vás třeba i motivovat k tomu, abyste je buď vytáhli z poličky a oprášili, nebo se po nich mrkli a koupili je v různých slevových akcích. Pětici titulů, které měly být úspěšné a známé, ale z nějakého důvodu nejsou vám, včetně jednoho krále, představí patron kategorie Lukáš Grygar.

Trailer na Sine Mora je tajemný a lákavý

Prostá střílečka? Ne, to asi Sine Mora nebude.

Bleskovky

  • 4. 6. 2014 - toto je začátek přímého přenosu

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
7. května 2012
Recenze