Záchrana nakažených v DC Universe Online
zdroj: tisková zpráva

Záchrana nakažených v DC Universe Online

30. 9. 2008 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Obyvatele hlavního města sklátil nebezpečný virus a superhrdinové vyráží na pomoc.. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Jižní část Texasu se sice pořád nevzpamatovala z ničivého hurikánu Ike, v hlavním městě Austinu už se ale zase hrají hry, protože dvojice zářijových dní je vyhrazena každoroční konferenci GDC. Letos na ní nemohla chybět ani onlinová hra na superhrdiny aneb DC Universe Online, na jehož ukázkové úrovni ve fiktivním městě Metropolis autoři demonstrovali některé herní principy.

Bok po boku těm nejslavnějším komiksovým hrdinům zde dostanete za úkol odpravit záporňáky a omráčit ty z místních obyvatel, které už stihl napadnout nebezpečný virus. Jakmile upadnou do bezvědomí, snadno je pak onemocnění zbavíte dí předpřipravenému léku. Zatímco v plné hře tento úkol plně přejde do gigantické bitvy proti létajícím plavidlům Brainiaců, austinská předváděčka se omezila na zachraňování civilistů.

Každý hrdina jej prováděl po svém: ten s důrazem na rychlost přecházel v bleskové lety po celém areálu nebo lezl po budovách, kdežto hrdina s křídly zase vynikl nejlepším manévrováním v prostoru. Každá postava ve hře se přitom bude lišit svými čtyřmi vybranými vlastnostmi, např. dovedností otupit nepřítele, zvětšit dosah vlastního útoku, způsobit protivníkovi větší zranění jedinou ranou atd.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

A protože po každém použití budete muset chvíli vyčkat, než se funkce znovu zpřístupní, nezbude vám, než mezitím útočit obyčejně: poskakovat okolo svého cíle, vyhýbat se jeho ranám či se omezit na jednodušší komba. Za zmínku stojí také možnost použít něco z okolního prostředí coby zbraň: ať už to budou lavičky, pouliční osvětlení, auta nebo rovnou autobusy.

DC Universe Online vyjde příští rok pro PC a PS3 - více v dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Jak se stát superhrdinou v DC Universe Online  [22.7.2008 19:19 - levis]
Odhalení DC Universe Online  [1.7.2008 13:13 - levis]
zdroj: Videogamer

Nejnovější články