Vetřelčí úvod do Aliens vs Predator
zdroj: tisková zpráva

Vetřelčí úvod do Aliens vs Predator

14. 12. 2009 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Proč jsou vědci ve výzkumné laboratoři přivázaní? A co se stane s úklidovou četou? + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva O sci-fi střílečce Aliens vs. Predator se toho již napsalo hodně, věděli jste ale třeba, jak začne její kampaň za vetřelce?

Vlastně docela nápaditě. V obraze je vidět několik lidských vědců ve výzkumné laboratoři - jeden by skoro řekl, že nad něčím bádají, kdyby bližší pohled neodhalil to, že všichni jsou přivázaní k židlím a z břich jim vedou obrovské roury. Proč tomu tak je, pochopíte záhy, kdy se uvnitř jednotlivých těl začnou líhnout malí vetřelci - a nechtějte vědět, jak to odnesou ti nebozí a nicnetušící uklízeči...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

O něco později se zhostíte role jednoho z těchto malých vetřelců; vědci vás zamkli v pozorovací komoře, ale něco si zapomněli ohlídat, díky čemuž dostanete příležitost se vyplížit ven a také si na bezbranných vědátorech hned ozkoušet bojové mechanismy hry.

V následujících minutách se pak naučíte ocasem vyhazovat lampy, lákat hlídky do temnoty a tam je trhat na kusy - anebo třeba zabíjet za trofeje, což probíhá skrze stylizované a trochu pokročilejší vetřelčí pohyby. Během nich se vaše postava sice více otevře nepřátelským útokům, pokud to ale zvládnete, odměna bude stát za to - co říkáte třeba záběru zevnitř vetřelčí tlamy, která svého protivníka trhá na kusy?

Aliens vs. Predator vyjde v únoru pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
DirectX 11 trailer z Aliens vs Predator  [19.11.2009 16:16 - levis]
Hra za Vetřelce v Aliens vs Predator  [28.10.2009 16:16 - chewiedc]
Aliens vs Predator využije DirectX 11  [23.10.2009 18:18 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články