První informace o Fish Fillets 2
zdroj: tisková zpráva

První informace o Fish Fillets 2

1. 5. 2006 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pamatujete ještě na Fish Fillets? Ano, je to sice už devět let, ale tyhle rybičky se dodnes mohou pyšnit označením pro nejlepší českou logickou hru.

news zdroj: tisková zpráva Navíc jsme vám je kdysi nabídli zdarma ke stažení coby dárek pod stromeček v roce 2002. Přípravu jejich druhého dílu, plánovaného pro změnu na Vánoce 2006, odhalilo poslední číslo časopisu SCORE. Podle něj půjde o pokračování přesně v duchu jedničky, čili žádné ústupky mainstreamu v podobě akčnějšího pojetí apod. Budete si opět lámat hlavu nad tím, jak dvě rybky osvobodit nebo provést labyrintem plným nástrah a překážek, s nimiž dovede ta silnější pohybovat, zatímco ta menší se zase umí dostat do jinak nedostupných míst.

Hlavní novinkou Fish Fillets 2 se stane vývoj obou šupinatců, kteří budou postupem času obdařeni dalšími šikovnými schopnosti a nově také dovedou objevit skryté bonusy v tuctech lokací. Ty mají být propojeny dějovými sekvencemi vyprávějícími příběh a samozřejmě nemohou chybět ani vtipné hlášky, jimiž hlavní aktéři komentují okolní dění. Na hře pro IDEA Games pracuje Vláďa Chvátil (autor originálu a Original War), který se po zrušení fantasy RPG Vision (viz rozhovor na toto téma) trhl od týmu Altaru, co chystá UFO: Afterlight.

zdroj: SCORE, Vision

jd

Nejnovější články