Pád vrtulníků v Stalker Call of Pripyat
zdroj: tisková zpráva

Pád vrtulníků v Stalker Call of Pripyat

1. 5. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co předcházelo vyslání agenta ukrajinské tajné služby do Zóny? + HI-RES OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zhruba týden poté, co byl druhý samostatně spustitelný datadisk Stalker: Call of Pripyat odhalen skrze ukrajinská a ruská média, rozhoupali se k oficiálnímu oznámení i lidé z GSC. Co se vlastností hry týče, rozvádí tiskovka pouze informace známé již z dřívějška a k tomu dodává, že Call of Pripyat obsáhne nový interface a že neskončí po splnění hlavního úkolu, tzn. že i poté bude možné dál hrát ve free-play módu.

Jasnější je také rámec příběhu: Call of Pripyat bude zasazen krátce po zničení C-Conu na konci původní hry, kdy ukrajinská vláda zjistí nechráněnou cestu přímo do Zóny a zinscenuje obří vojenskou akci Fairway, aby CNPP dostala pod svoji kontrolu. První skupina má ze vzduchu prostor zmapovat, na základě čehož budou do Zóny později rozmístěni vojáci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
první screenshoty ve vysokém rozlišení

Jenže to by se jako vždy všechno nesmělo pokazit. Nadčasové a technologicky nebývale vyspělé helikoptéry ukrajinské vlády až na několik výjimek spadnou a od lidí zanechaných v Zóně už nikdo nikdy neuslyší ani slova. Proto se ukrajinská služba rozhodne do centra dění poslat svého agenta, tedy vás, Alexandra Degtyareva, abyste objasnili příčiny pádu helikoptér.

Pro úplnost dodejme, že vedle již dříve zmiňované vesnice Kopachi a města Pripyat uvidíte realisticky zpracovanou vlakovou stanici v Yanov a továrnu Jupiter. A výše uvedená dvojice prvních obrázků zase pochází přímo z enginu X-Ray v1.6, na němž hra poběží.

Stalker: Call of Pripyat vyjde na podzim pro PC - více na české fansite a v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Stalker Call of Pripyat v obrazech  [25.4.2009 18:18 - jd]
První informace o Stalker Call of Pripyat  [23.4.2009 00:01 - jd]
zdroj: PR & HotGames fansite

levis

Nejnovější články