Nejvyšší obtížnost z Operation Flashpoint 2
zdroj: tisková zpráva

Nejvyšší obtížnost z Operation Flashpoint 2

12. 8. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Čím se autoři pokusí navodit dojem jako z opravdové války? + VIDEO & 25 OBRÁZKŮ

Obrázek zdroj: tisková zpráva Producent a designéři nadcházející válečné akce Operation Flashpoint 2: Dragon Rising nedávno odtajnili tzv. hardcore mód neboli tu nejtěžší obtížnost, kterou si ve hře budete moci nastavit. Při jejím tvoření prý dokonce brali ohled na fanouškovské ohlasy na diskusních fórech, zkrátka tak, aby opravdu vyhověli všem nárokům.

Když si ji aktivujete, z obrazovky vám zmizí veškerý interface: ukazatele munice, kompas, ale dokonce i hledáček vaší zbraně. Zůstane akorát mapka pro základní orientaci, byť i ta bude nejspíš nějakým způsobem ořezená oproti té určené "začátečníkům".

zdroj: Archiv


Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - ukázka hardcore obtížnosti

Dle autorů se při hraní na hardcore obtížnost zážitek blíží skutečnému pocitu z války, kdy se vystrašení plížíte lesem a netušíte, zda po vás v další vteřině někdo vystřelí (což jsou mimochodem přesně věci, které si hráči tolik považovali v prvním díle ještě od Bohemia Interactive, dnes autorů ArmA 2.) Pětadvacet nových obrázků z OFP2:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising vyjde 9. října souběžně pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Zbraně z Operation Flashpoint 2  [17.7.2009 13:13 - levis]
Operation Flashpoint 2 Dragon Rising screeny  [3.7.2009 15:15 - levis]
Dvě E3 videa z Operation Flashpoint 2  [5.6.2009 01:01 - jd]

zdroj: EG

levis

Nejnovější články