Blizzard ruší Founder's Pack pro Heroes of the Storm
zdroj: tisková zpráva

Blizzard ruší Founder's Pack pro Heroes of the Storm

3. 4. 2015 10:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Jediná stoprocentně jistá a hlavně okamžitá cesta do zatím stále uzavřené bety Heroes of the Storm vede přes zakoupení Founder's Packu. Tím si můžete do bety koupit okamžitý přístup a dostanete k tomu navíc také několik hrdinů a skinů. Blizzard teď ale oznámil, že od 7. dubna možnost zakoupení Founder's Packu zruší a do hry si tak už nebudete moct koupit okamžitý přístup. Důvod je podle vývojářů jasný: do betaverze se můžete tolika způsoby, že FP už jednoduše není potřeba.

Do hry se teď lze dostat přes klasické přihlášení se na svém účtu na Battle.netu, přes spoustu klíčů které mají vaši kamarádi (nedávno dostala většina hráčů do emailu několik klíčů), nebo skrze různé soutěže na internetu. Dostat se tak do uzavřené bety Heroes of the Storm není už takový problém, jako to bylo ještě před nějakou dobou, nemluvě o striktněji omezené technické alfě která probíhala minulý rok.

Je potřeba dodat, že pokud patříte mezi majitele Founder's Packu a do hry jste se dostali díky němu, nemusíte se obávat. Blizzard pouze ruší možnost zakoupení nových FP, ale těch stávajících se změna nijak nedotkne, tudíž přístup do hry vám zůstane i nadále. Datum spuštění otevřené betaverze, případě rovnou vydání plné hry vývojáři zatím stále neoznámili, ale blíží se velmi rychle.

Ostatně i v hlavním menu hry se změnil text odkazující na oficiální diskuzní fóra, kde nyní stojí informace o tom, že se vývojáři pomalu připravují na vydání a tak je feedback potřeba. Hra už po několika obrovských aktualizacích, změnách uživatelského rozhraní a změnách pod kapotou vypadá k světu, je stabilní a téměř bez bugů. Příchod otevřené bety bych tak očekával nejpozději někdy v průběhu léta a vydání "plné verze" hry pak ještě letos.

Jestli si chcete Heroes of the Storm zahrát, můžete si Founder's Pack pořád ještě koupit pod tímto odkazem. Od příští středy z blizzardího shopu zmizí, načež se do bety dostanete pouze přes přihlášení na svém účtu, nebo pozvánku. A nebo si můžete klíč koupit na různých internetových aukcích, kde se prodává za pár desítek korun. Není to sice úplně v souladu s pravidly Battle.netu, ale případnému riziku se vystavuje spíše prodávající, než kupující.

Nejnovější články